Designmagasin
Designmagasin
Laptop Bord

Ultraleggera

Laptop Bord I brukerens boareal vil den være i stand til å påta seg oppgaven med et salongbord og imøtekomme behovene for å sette, forlate, og huske på en rekke objekter; Det er ikke bare designet for bruk av bærbare datamaskiner, men kan være mindre spesifikt for bruk av bærbare datamaskiner; Det kan tillate forskjellige sittestillinger uten å begrense bevegeligheten når du bruker på kneet. Kort sagt, et hjemmemøbler som ikke er beregnet for bruk på knærne, men som fortsatt anbefales bruk i øyeblikk som finnes i sitteplasser som setesofaer på kort sikt.

Prosjektnavn : Ultraleggera, Designernes navn : Nur Seda Sahin, Kundens navn : .

Ultraleggera Laptop Bord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.