Designmagasin
Designmagasin
Silke Foulard

Passion

Silke Foulard "Lidenskap" er en av "Hilsen" -objekter. Brett silkeskjerfet pent til en lomme-firkant eller ramme det inn som kunstverk og få det til å vare livet ut. Det er som et spill - hvert objekt har mer enn én funksjon. "Hilsen" legemliggjør en mild sammenheng mellom gammelt håndverk og moderne designobjekter. Hver design er unikt kunstverk og forteller en annen historie. Se for deg et sted der hver minste detalj forteller en historie, der kvalitet er en verdi av livet, og den største luksusen er å være tro mot deg selv. Det er her "Hilsen" møter deg. La kunsten møte deg og bli gammel med deg!

Prosjektnavn : Passion, Designernes navn : Milena Grigaitiene, Kundens navn : Regards.

Passion Silke Foulard

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.