Designmagasin
Designmagasin
Hjemmehage

Simplicity

Hjemmehage Simplicity er et prosjekt basert på den chilenske geografien, hvis mål var å berike landskapet med innfødt flora, bruke eksisterende steiner og steiner på stedet, samtidig som bruken av vann minimeres. De ortogonale retningslinjene og vannspeilet forbinder inngangen med hovedgården. Rettede vertikale bambus inviterer deg til å følge stien til baksiden, forbinder vann og himmel. I husets hage ble mose og krypende planter brukt til å dekke den naturlige og modellerte skråningen, og forene hele settet med prydtrær, som Acer Palmatum og Lagerstroemia Indica.

Prosjektnavn : Simplicity , Designernes navn : Karla Aliaga Mac Dermitt, Kundens navn : Dical - Desarrollo Inmobiliario Cerro Apoquindo Limitada.

Simplicity  Hjemmehage

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.