Designmagasin
Designmagasin
Salgssenter Interiørdesign

Foco shopping mall

Salgssenter Interiørdesign Designet hennes har følgende egenskaper: hold kundens tre punkter, kjernen eller produktet, opplev først produktet deres, så selg produktet til kunden, gjør produktet igjen med plass, visning, markedsføring, salg, snarere enn å ignorere produktet erfaring, hopp direkte til siste trinn Gjør salg. Faktisk er å forbedre hele merkevaren hele brukeropplevelsen. Bare å personlig oppleve klesplassen, stå i kundens syn.

Prosjektnavn : Foco shopping mall, Designernes navn : ZHENG SONGLING, Kundens navn : Foco.

Foco shopping mall Salgssenter Interiørdesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.