Designmagasin
Designmagasin
Bokhylle

More Is Different

Bokhylle Oppfattet av et ønske om å foreslå en bokhylle som reduserer bruken av råvarer, ekko More is Different (MID) og kombinerer den forfedres kunnskap om snekring med den til moderne design. Yves-Marie Geffroy legger frem ny betydning for måten en bokhylle brukes på. Konseptet, som verken går ut over funksjon, estetikk, motstand eller bærekraft, finnes i dette tidløse designet og uventede eksperimentet.

Prosjektnavn : More Is Different, Designernes navn : yves-marie Geffroy, Kundens navn : Yves-Marie Geffroy.

More Is Different Bokhylle

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.