Designmagasin
Designmagasin
Universitetets Interiørdesign

TED University

Universitetets Interiørdesign TED-universitetsrom designet med et moderne designkonsept gjenspeiler den progressive og moderne retningen til TED-institusjonen. Moderne og råvarer er kombinert med teknologisk infrastruktur og belysning. På dette tidspunktet er det plassert romkonvensjoner som ikke har opplevd før. Ny visjon for universitetsrom skapes.

Prosjektnavn : TED University, Designernes navn : Craft312 Studio, Kundens navn : Craft312 studio.

TED University Universitetets Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.