Designmagasin
Designmagasin
Installasjon

The Reflection Room

Installasjon Inspirert av fargen rød, som symboliserer hell i kinesisk kultur, er The Reflection Room en romlig opplevelse som er skapt helt ut av røde speil for å skape et uendelig rom. Innvendig spiller typografi rollen som å koble publikum til hver av de kinesiske nyttårs hovedverdiene, og ber folk om å reflektere over året som har vært og året som kommer.

Prosjektnavn : The Reflection Room, Designernes navn : Beck Storer, Kundens navn : Emporium Melbourne.

The Reflection Room Installasjon

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.