Designmagasin
Designmagasin
Smykkekolleksjon

Future 02

Smykkekolleksjon Project Future 02 er en smykkekolleksjon med en morsom og levende vri inspirert av sirkelteoremer. Hvert stykke er laget med Computer Aided Design-programvare, bygget helt eller delvis med Selective Laser Sintering eller Steel 3D printing technology og hånd ferdig med tradisjonelle sølvsmedeteknikker. Samlingen henter inspirasjon fra sirkelformen og er nøye designet for å visualisere euklidiske teoremer til mønstre og former for bærbar kunst, og symboliserer på denne måten en ny begynnelse; et utgangspunkt for en spennende fremtid.

Prosjektnavn : Future 02, Designernes navn : Ariadne Kapelioti, Kundens navn : .

Future 02 Smykkekolleksjon

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.