Designmagasin
Designmagasin
Vannanalysator

OFi

Vannanalysator Med Ofi, for "Intelligent Floating Object", blir fjernstyring av bassenget en lek! Dette komplette systemet tillater kontinuerlig overvåking av vannparametere, i tillegg til at det automatisk blir varslet så snart en anomali oppdages og å ha tilgang til råd om vedlikeholdshandlingene som skal utføres. For maksimal komfort lar applikasjonen for Smartphone konsultere hele dataen når som helst. Ofi er utstyrt med sonder som kontinuerlig måler flere parametere: pH, salt ... Og dens 3 farger LED gir eieren å vite tilstanden til svømmehallen på et øyeblikk.

Prosjektnavn : OFi , Designernes navn : Frédéric Clermont, Kundens navn : Asamgo.

OFi  Vannanalysator

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.