Designmagasin
Designmagasin
Leketøy

Mini Mech

Leketøy Inspirert av den fleksible naturen til modulære strukturer, er Mini Mech en samling av gjennomsiktige blokker som kan settes sammen til komplekse systemer. Hver blokk inneholder en mekanisk enhet. På grunn av universell utforming av koblinger og magnetiske kontakter, kan det gjøres en endeløs mengde kombinasjoner. Dette designet har både pedagogiske og rekreasjonsformål på samme tid. Den tar sikte på å utvikle kreftene i skapelsen og lar unge ingeniører se den virkelige mekanismen til hver enhet individuelt og samlet i systemet.

Prosjektnavn : Mini Mech, Designernes navn : Negar Rezaei & Ghazal Esmaeili, Kundens navn : Singoo Design Group.

Mini Mech Leketøy

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.