Designmagasin
Designmagasin
Brudekjole

Cocodd

Brudekjole Den perfekte kjolen er behagelig, funksjonell, definitivt vakker og original. Cocodd har alle disse egenskapene. Den er laget med Teflon rørleggerbånd, heklet for å lage den formede kjolen under knærne, og jobbet for hånd for å skape en frynsete effekt i kjolestroppene, den siste delen av sløret og skjørtekantene. Denne forbedringen kan betraktes som en nyskapende pels som den ikke bare er laget med et nytt materiale, men den også er dyrevennlig. Det flyttbare sløret har 4 varianter av bruk: i ansiktet, hekta på skuldrene eller ryggen inn i livet, eller på land som skaper et tog.

Prosjektnavn : Cocodd, Designernes navn : Ambra Castello, Kundens navn : Ambra Castello.

Cocodd Brudekjole

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.