Designmagasin
Designmagasin
Dekorativ Betong

ConcreteCube

Dekorativ Betong I dette prosjektet eksperimenterte Emese Orbán med muggsopp laget av forskjellige materialer, og dessuten blandet hun betongen med andre materialer. Designeren ønsket også å lage ukonvensjonelle flater, samt male betongen på forskjellige måter. Hun prøvde å svare på følgende spørsmål. I hvilken grad kunne man modifisere betongen for at materialet fortsatt ville beholde sine egenskaper? Er betong bare et grått, kaldt og hardt materiale? Designeren konkluderte med at egenskapene til betong kan endres, og at det derfor oppstår nye materielle kvaliteter og inntrykk.

Prosjektnavn : ConcreteCube, Designernes navn : Emese Orbán, Kundens navn : Emese Orbán.

ConcreteCube Dekorativ Betong

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.