Designmagasin
Designmagasin
Blandet Bruk

GAIA

Blandet Bruk Gaia ligger i nærheten av en nylig foreslått regjeringsbygning som inneholder et metrostopp, et stort kjøpesenter og byens viktigste urbane park. Bygningen med blandet bruk med sin skulpturelle bevegelse fungerer som en kreativ tiltrekker for innbyggerne i kontorene og boligområdene. Dette krever en endret synergi mellom by og bygning. Den varierte programmeringen engasjerer det lokale stoffet aktivt gjennom dagen, og blir en katalysator for det som uunngåelig snart vil være et hotspot.

Prosjektnavn : GAIA, Designernes navn : Uribe Schwarzkopf and LA Arquitectos, Kundens navn : Leppanen + Anker Arquitectos.

GAIA Blandet Bruk

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.