Designmagasin
Designmagasin
Bedriftsidentitet

Yanolja

Bedriftsidentitet Yanolja er Seoul-basert nr. 1 informasjonsplattform for reise, som betyr "Hei, la oss spille" på koreansk. Logotypen er designet med san-serif font for å uttrykke enkelt, praktisk inntrykk. Ved å bruke små bokstaver kan det levere et lekent og rytmisk bilde sammenlignet med å bruke fet skrift. Avstanden mellom hver bokstav blir revidert nydelig for å unngå optisk illusjon og det økte lesbarheten selv i liten størrelse på logotypen. Vi plukket nøye livlige og lyse neonfarger og brukte komplementære kombinasjoner for å levere ekstremt morsomme og poppende bilder.

Prosjektnavn : Yanolja, Designernes navn : Kiwon Lee, Kundens navn : Yanolja.

Yanolja Bedriftsidentitet

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.