Designmagasin
Designmagasin
Kran

Aluvia

Kran Aluvias design henter inspirasjon i alluvial erosjon, vann som former milde silhuetter på steinene gjennom tid og utholdenhet; på samme måte som rullesteinene på elven, forfører mykheten og de vennlige kurvene i håndtaket designet brukeren til en uanstrengt bruk. De nøye utformede overgangene lar lyset bevege seg flytende langs overflatene, og gir dermed hvert produkt et harmonisk utseende.

Prosjektnavn : Aluvia, Designernes navn : Corona, Kundens navn : Corona.

Aluvia Kran

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.