Designmagasin
Designmagasin
Jordbruksbok

Archives

Jordbruksbok Boken er kategorisert til jordbruk, livsgrunnlag, landbruks- og sidelinje, landbruksfinansiering og landbrukspolitikk. I form av kategorisert design, er boka mer tilpasset den estetiske etterspørselen fra mennesker. For å være nærmere filen ble et hel lukket bokomslag designet. Leserne kan bare åpne boka etter å ha rift den. Dette engasjementet lar leserne oppleve prosessen med å åpne en fil. Dessuten noen gamle og vakre jordbrukssymboler som Suzhou-koden og noen typografi og bilde brukt i bestemte aldre. De ble rekombinert og oppført på bokomslaget.

Prosjektnavn : Archives, Designernes navn : Guang Ping Mo, Kundens navn : DONGDI DESIGN.

Archives Jordbruksbok

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.