Designmagasin
Designmagasin
Klappstol

Flipp

Klappstol Inspirert av flytende bevegelse og funksjonalitet, samler Flipp stolen minimalisme og komfort i et iøynefallende design. Stolen tar sikte på å gi en praktisk så vel som særegent sitteløsning for moderne interiør. Designet har en rektangulær sokkel, tre ben og et sete som lett vipper inn og ut etter behov. Liten såvel som enkel å oppbevare og flytte takket være den sammenleggbare konstruksjonen, stolen er perfekt for bruk daglig eller som ekstra sitteplasser når venner kommer på besøk.

Prosjektnavn : Flipp, Designernes navn : Mhd Al Sidawi, Kundens navn : Mhd Al Sidawi.

Flipp Klappstol

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.