Designmagasin
Designmagasin
Bokmerke

Brainfood

Bokmerke Brainfood-bokmerker er en humoristisk tilnærming til leseaktivitet som "mat for hjernen", derfor er de formet i skje, gaffel og kniv! Avhengig av lesing, litteraturform, kan du velge riktig form, f.eks. for romantikk og kjærlighetshistorier foretrekker skje-bokmerket, for filosofi og poesi den gaffelformede, og for komedie- og scifi-avlesninger kan du velge kniv. Bokmerker kommer i mange temaer. Her er gresk mat, gresk sommer og greske motiver, som et nytt designforslag for den tradisjonelle greske suveniren.

Prosjektnavn : Brainfood, Designernes navn : Natasha Chatziangeli, Kundens navn : Natasha Chatziangeli Design Studio.

Brainfood Bokmerke

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.