Designmagasin
Designmagasin
Halskjede

Angel Named Mother

Halskjede Necklace Angel Named Mother, inspirert av mors kjærlighet, er designet på begivenheten til morsdagen. Målet med et så minneverdig design er å minnes åndelige verdier til mødre og å provosere elskere ved å se på dette dyrebare evige gjenstanden. Dette ulik halskjedet kan presenteres for en mor, en kone, en datter eller en kjæreste for å fremkalle følelsen av å være mor.

Prosjektnavn : Angel Named Mother, Designernes navn : Alireza Asadi, Kundens navn : AR.A.

Angel Named Mother Halskjede

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.