Designmagasin
Designmagasin
Vinetikettdesign

I Classici Cherchi

Vinetikettdesign For en historisk vingård på Sardinia, siden 1970, har den blitt designet for ny omlegging av etiketter for The Classics-vineserien. Studien av nye etiketter ønsket å bevare koblingen til tradisjonen som selskapet forfølger. I motsetning til tidligere etiketter fungerte det for å gi et snev av eleganse som stemmer godt med vinens høye kvalitet. For etikettene har jobbet med blindeskriftsteknikk som gir eleganse og stil uten å veie. Blomstermønsteret er basert på en grafisk utdyping av et mønster fra den nærliggende kirken Santa Croce i Usini, som også er selskapets logo.

Prosjektnavn : I Classici Cherchi, Designernes navn : Giovanni Murgia, Kundens navn : Vinicola Cherchi.

I Classici Cherchi Vinetikettdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.