Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

Drop

Salongbord Drop som er produsert av tre og marmor mestere nøye; består av lakklegeme på heltre og marmor. Spesifikk tekstur av marmor skiller alle produktene fra hverandre. Plassdeler av dråpe salongbord hjelper deg med å organisere tilbehør til småhus. En annen viktig egenskap ved designen er enkel bevegelse gitt av skjulte hjul plassert under karosseriet. Denne designen gjør det mulig å lage forskjellige kombinasjoner med marmor- og fargealternativer.

Prosjektnavn : Drop, Designernes navn : Buket Hoscan Bazman, Kundens navn : Marbleous.

Drop Salongbord

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.