Designmagasin
Designmagasin
Cafe Interiørdesign

& Dough

Cafe Interiørdesign Klienten har hovedkontor i Japan med 1300-donut shop merkevarebutikker, og Dough er et kafémerke som er nyutviklet og er den første butikken som har fått en flott åpning. Vi fremhevet styrken som vår klient kunne gi, og vi reflekterte dem i designene. Å dra nytte av vår kundes styrke, er et av de første karakteristiske poengene med denne kafeen forholdet mellom kjøpsdisken og kjøkkenet. Ved å sette opp en vegg og et balansert vindusvindu, er kunden vår god i denne driftsstilen, og får kundene til å flyte jevnere.

Prosjektnavn : & Dough, Designernes navn : Aiji Inoue, Kundens navn : Doyle Collection.

& Dough Cafe Interiørdesign

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.