Designmagasin
Designmagasin
Kroppsdekorasjon

Metamorphosis 3D

Kroppsdekorasjon En 3D-trykt tatovering er en tredimensjonal, fysisk fremstilling av en viss 2D-design. Resultatet er en skreddersydd kroppsdekorasjon som er fleksibel og lett kan påføres overflaten på huden ved hjelp av biovennlige silikonbaserte lim. Den positive lettelseseffekten oppnådd etter påføring kommuniserer essensiell designinformasjon gjennom både visuell og taktil stimulering. 3D-utskrift tilpasset kroppsdekorasjon er et mindre permanent og ikke-invasivt alternativ til konvensjonelle tatoveringer, og tilbyr et nytt nivå av muligheter for selvuttrykk og transformasjon av den menneskelige formen.

Prosjektnavn : Metamorphosis 3D, Designernes navn : Jullien Nikolov, Kundens navn : University of Lincoln.

Metamorphosis 3D Kroppsdekorasjon

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.