Designmagasin
Designmagasin
Villainteriør

Chinese Style Villa Design

Villainteriør Interiørdesign i kinesisk stil er trenden de siste årene, spesielt for vellykkede bedriftseiere og dignitærer, HXL interiørdesignstudio konstant utforsker og utforsker dynamikken i denne stilen, stadig fra de gamle kinesiske tradisjonelle dekorative teknikkene for å trekke ut de relevante elementene, kombinert med moderne designstil materialer og teknologi, gjensidig integrasjon, lære av hverandre og streber etter å gi deg en annen følelse.

Prosjektnavn : Chinese Style Villa Design, Designernes navn : Xulong Huang, Kundens navn : HXL Interior Design Studio.

Chinese Style Villa Design Villainteriør

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.