Designmagasin
Designmagasin
Bønnesal

Light Mosque

Bønnesal En fleksibel bygningsramme som enkelt kan settes sammen danner bygningens struktur. På denne enkle konstruksjonen av stålkonstruksjon henges serie av stoffelementer for å definere det indre rommet. Stoffer distribueres etter en spesifikk modulasjon og brukes som romlige organisasjonselementer, ettersom de gir mulighet for den kraftige plastisiteten i bygningens design samtidig som de svarer til spesifikke funksjonelle krav. Det i utgangspunktet ortogonale bedeområdet får en følelse av flyt fra lyskuttene, med en direkte henvisning til effekten som ofte brukes i islamsk arkitektur.

Prosjektnavn : Light Mosque, Designernes navn : Nikolaos Karintzaidis, Kundens navn : Sunbrella New York.

Light Mosque Bønnesal

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.