Designmagasin
Designmagasin
Merkeidentitet

SioZEN

Merkeidentitet Siozen introduserer et nytt revolusjonerende høyt nivå hygienesystem som unikt transformerer romflatene, hendene og luften til et kraftig mikrobielt / giftig forurensningssystem. Moderne konstruksjonsmetoder er fantastiske for å gi oss bedre energieffektivitet og komfort, men det kommer til en pris. Strammere og trekkfrie bygg bidrar til en oppbygging av utallige miljøgifter. Selv om bygningens ventilasjonssystem er riktig utformet og godt vedlikeholdt, forblir innendørs forurensning et alvorlig problem. Nye tilnærminger er nødvendig.

Prosjektnavn : SioZEN, Designernes navn : Shadi Al Hroub, Kundens navn : SioZEN.

SioZEN Merkeidentitet

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.