Designmagasin
Designmagasin
Armbåndsur

NBS-MK1

Armbåndsur NBS designet med praktisk og et industrialisert utseende som tunge klokkebrukere vil glede seg over. NBS har innarbeidet forskjellige industrielle elementer som det robuste foringsrøret, flyttbare skruer som går gjennom klokken. De spesielle stroppene og metallspenne og sløyfedetaljene fungerer for å forsterke det maskuline bildet av klokken. Bevegelsens balansehjul og unnslippsgaffelens drift kan sees gjennom skiven som understreker det generelle mekaniske bildet som NBS projiserer.

Prosjektnavn : NBS-MK1, Designernes navn : Wing Keung Wong, Kundens navn : DELTAt.

NBS-MK1 Armbåndsur

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.