Designmagasin
Designmagasin
Bønnesal

Water Mosque

Bønnesal Med en sensitiv implementering på stedet blir bygningen en fortsettelse av havet gjennom en løftet plattform som fungerer som en bønnesal som utvides mot uendelig. Flytende formasjoner refererer til bevegelsen i havet i et forsøk på å koble Moskeen til omgivelsene. Bygningen skiller seg ut og gjenspeiler arten av dens funksjon og manifesterer fysisk filosofien til Midtøsten-arkitekturen på en moderne måte. Det resulterende eksteriøret skaper både et ikonisk tillegg til skyline og en gjenoppfinnelse av typologi realisert på et moderne formspråk.

Prosjektnavn : Water Mosque, Designernes navn : Nikolaos Karintzaidis, Kundens navn : Abu Dhabi Saadiyat Island.

Water Mosque Bønnesal

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.