Designmagasin
Designmagasin
Anheng

Eternal Union

Anheng The Eternal Union av Olga Yatskaer, en profesjonell historiker som bestemte seg for å satse på en ny karriere for en smykkedesigner, ser enkel ut, men likevel full av mening. Noen vil finne det et snev av keltiske smykker eller til og med en Herakles-knute. Stykket representerer en uendelig form, som ser ut som to sammenkoblede former. Denne effekten skapes gjennom rasterlignende linjer gravert over stykket. Med andre ord - de to er bundet sammen som en, og den ene er en forening av de to.

Prosjektnavn : Eternal Union, Designernes navn : Olga Yatskaer, Kundens navn : Olga Yatskaer.

Eternal Union Anheng

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.