Designmagasin
Designmagasin
Restaurant

MouMou Club

Restaurant Å være en Shabu Shabu, vedtar restaurantdesignet tre, røde og hvite farger for å gi en tradisjonell følelse. Bruken av enkle konturlinjer forbeholder kundenes visuelle oppmerksomhet til mat- og kostholdsmeldinger. Siden kvaliteten på maten er en viktig bekymring, er restauranten layout med elementer i ferskvaremarkedet. Byggematerialer som sementvegger og gulv brukes til å bygge markedets bakgrunn av en stor fersk matskranke. Dette oppsettet simulerer virkelige markedsinnkjøpsaktiviteter der kunder kan se matkvalitet før de tar valg.

Prosjektnavn : MouMou Club, Designernes navn : Monique Lee, Kundens navn : Mou Mou Club.

MouMou Club Restaurant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.