Designmagasin
Designmagasin
Vinstativ

The Cava Project

Vinstativ Cava produktutvalg er en modulær / multifunksjonell møbellignende vinreoler laget av industrimaterialer. Det enkle monteringssystemet til Cava muliggjør oppdeling eller utvidelse av møblene til henholdsvis en mindre eller større sammensetning; Dermed kan sluttproduktet endres kontinuerlig, avhengig av brukerens behov og arkitekturen og dekorasjonen av rommet. Gjennom forskjellige kombinasjoner kan Cava tjene som en sammensetning i et hjemlig eller profesjonelt rom for lagring og visning av flasker, glass og andre gjenstander, da platene kan brukes som serveringsflater eller hyller.

Prosjektnavn : The Cava Project, Designernes navn : Maria-Zoi Tsiligkiridi, Kundens navn : MA√.

The Cava Project Vinstativ

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.