Designmagasin
Designmagasin
Belysning Kopp

Oriental landscape

Belysning Kopp Landskapsillustrasjonen på Lighting Cup er avledet fra Soomook-sansuhwa, et tradisjonelt koreansk landskapsmaleri. Omfortolket som belyst keramisk kunst, blir landskapet "tegnet" med variasjonen i tykkelsen på koppveggene. Lighting Cup kan brukes som tekopp og blir til dekorativ belysning når det kombineres med en tallerken som har innebygd LED. Lyset slås av og på med en berøringssensor og drives av et oppladbart batteri som støtter en Micro-USB-tilkobling.

Prosjektnavn : Oriental landscape, Designernes navn : Kim, Kundens navn : BO & BONG ceramic art studio.

Oriental landscape Belysning Kopp

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.