Designmagasin
Designmagasin
Gjestehus Interiørdesign

Barn by a River

Gjestehus Interiørdesign Prosjektet "Barn ved en elv" møter utfordringen med å skape det bebodde rommet, basert på det økologiske engasjementet, og foreslår en spesifikk lokal løsning av arkitektur og landskapets interpenetrasjonsproblem. Tradisjonell arketype av huset blir brakt til askese av dets former. Cedar-helvetesild av taket og grønne skivevegger skjuler bygningen i gresset og buskene i det menneskeskapte landskapet. Bak glassveggen kommer den steinete elvebredden i syne.

Prosjektnavn : Barn by a River, Designernes navn : Dmitry Pozarenko, Kundens navn : Dmitry Pozarenko.

Barn by a River Gjestehus Interiørdesign

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.