Designmagasin
Designmagasin
Gjestehusarkitekturdesign

Barn by a River

Gjestehusarkitekturdesign Prosjektet "Barn ved en elv" møter utfordringen med å skape det bebodde rommet, basert på det økologiske engasjementet, og foreslår en spesifikk lokal løsning av arkitektur og landskapets interpenetrasjonsproblem. Tradisjonell arketype av huset blir brakt til askese av dets former. Cedar-helvetesild av taket og grønne skivevegger skjuler bygningen i gresset og buskene i det menneskeskapte landskapet. Bak glassveggen kommer den steinete elvebredden i syne.

Prosjektnavn : Barn by a River, Designernes navn : Dmitry Pozarenko, Kundens navn : Dmitry Pozarenko.

Barn by a River Gjestehusarkitekturdesign

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.