Designmagasin
Designmagasin
Panoramafotografering

Beauty of Nature

Panoramafotografering Beauty of Nature er fotografisk arbeid i vidvinkellandskap. Dette arbeidet ble laget som en annen form for kinematografi. Fotografen ønsker å presentere fotografarbeid som er annerledes enn vanlig. Hans arbeid fokuserer på komposisjon, fargetone, belysning, skarphet av bilder, detaljobjekt og estetikk. Han brukte et Canon 5D Mark III-kamera for dette arbeidet med Lens 16-35 mm F2.8 LII. Når det gjelder kamerainnstillingene, satte han den på 1/450 Sec, F2.8, 35 mm og ISO 1600h.

Prosjektnavn : Beauty of Nature, Designernes navn : Paulus Kristanto, Kundens navn : AIUEO Production.

Beauty of Nature Panoramafotografering

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.