Designmagasin
Designmagasin
Bevissthet Og Reklamekampanje

O3JECT

Bevissthet Og Reklamekampanje Ettersom privat rom vil bli en verdifull ressurs i fremtiden, er det økende behovet for å definere og utforme dette rommet et spørsmål av betydning i nåtiden. O3JECT er opptatt av å produsere og annonsere tappesikkert rom som en estetisk tiltalende påminnelse om en ukjent fremtid. En håndlaget, lukket og ledende kube, bygget etter prinsippet fra Faraday Cage, legemliggjør den ikoniske materialiseringen av et tilsynelatende utopisk rom som er annonsert gjennom et omfattende kampanjedesign.

Prosjektnavn : O3JECT, Designernes navn : Matthias Schneck, Kundens navn : O3JECT.

O3JECT Bevissthet Og Reklamekampanje

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.