Designmagasin
Designmagasin
Papp Pinnehest

Polypony

Papp Pinnehest Gjør den til din egen Polypony (fra polygon og ponni) papppinnehest, en fantastisk ressurs for å oppmuntre til rollelek og stimulere et barns fantasi. Det er et oppfinnsomt og lekent DIY leketøy du kan lage med barn. Den består av et pappark og et papirrør som er miljøvennlige og 100% resirkulerbare. Instruksjonen er enkel å følge, bare å brette, matche tallene på malen og lim sammen kantene med tilsvarende nummer. Den kan settes sammen av hvem som helst. Foreldre og barn kan pynte seg med å lage sine egne leker.

Prosjektnavn : Polypony, Designernes navn : Sudaduang Nakhasuwan, Kundens navn : Mela.

Polypony Papp Pinnehest

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.