Designmagasin
Designmagasin
Kontorinteriørdesign

Ipek University Presidency

Kontorinteriørdesign Bygningen har et areal på 8500 m2 med bestående av første etasje og fire etasjer. Gallerirom er derfor en sirkulær trapp som ender i en trebrystning i første etasje og gir kontinuitet fra begge de formelle aspektene fremheves. Denne dynamiske trestrukturen har dukket opp som en "kunnskapspiral" med en konseptuell tilnærming. Dette kjennes gjennom det overveiende med spiral trestruktur i bygningen. Taksystemet er utformet som en flyvende perforering, en motsatt form sammenvevd med trespiral. Taksystem understreker trespiralen.

Prosjektnavn : Ipek University Presidency, Designernes navn : Craft312 Studio, Kundens navn : Craft312 studio.

Ipek University Presidency Kontorinteriørdesign

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.