Designmagasin
Designmagasin
Digital Transformasjon

Tigi

Digital Transformasjon En av de mest ikoniske enhetene innen hårmote er i ferd med å ta et modig skritt inn i digital relevans. Ombyggingen av Professional dot com og Tigi Color Copyright-områdene ble administrert ved å kombinere skreddersydd innhold, skapt av kunstnerne, involvering av moderne fotografer og likevel usett designuttrykk i digital. Fin, men skarp kontrast mellom teknikker og håndverk. Til slutt guider Tigi gjennom en sunn trinnvis tilnærming til ekte digital transformasjon fra 0 til 100.

Prosjektnavn : Tigi, Designernes navn : Fayssal Loussaief, Kundens navn : Unilever UK TIGI.

Tigi Digital Transformasjon

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.