Designmagasin
Designmagasin
Lenestol

Ami

Lenestol AMI lenestolen er designet for intensiv bruk på restauranter. Det har blitt tenkt å være veldig komfortabelt og robust, og også for å gjøre tjenesten betydelig mulig under de tøffe forholdene til en restaurant. Den godt avrundede formen med sine forskjellige ovale linjer som minner om rugbyballen sikrer at kundene føler seg veldig komfortable og glade for å være i restauranten. De elliptiske hullene i armene er foret av støpte trebiter som folk liker å stryke på. Lenestolen er tilgjengelig i et stort utvalg av lyse farger som muliggjør sammensetningen av et personlig poly-kromatisk sett

Prosjektnavn : Ami, Designernes navn : Patrick Sarran, Kundens navn : QUISO SARL.

Ami Lenestol

Denne gode designen er en vinner av designprisen i konkurranse om emballasjedesign. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative emballasjedesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.