Designmagasin
Designmagasin
Mat

Drink Beauty

Mat Drink Beauty er som en vakker juvel som du kan drikke! Vi lagde en kombinasjon av to gjenstander som ble brukt hver for seg med te: Rock godis og sitronskiver. Dette designet er helt spiselig. Ved å tilsette sitronskiver i rock candy's struktur, blir smaken utrolig bedre og matverdien øker på grunn av sitrons vitaminer. Designerne byttet rett og slett ut pinnene som steinkodekrystaller ble holdt på med en skive tørket sitron. Drink Beauty er et komplett eksempel på moderne verden som bringer skjønnhet og effektivitet sammen.

Prosjektnavn : Drink Beauty, Designernes navn : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Kundens navn : Creator studio.

Drink Beauty Mat

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.