Designmagasin
Designmagasin
Sykkelbelysning

Astra Stylish Bike Lamp

Sykkelbelysning Astra er en stilig sykkellampe med en arm og en revolusjonerende aluminiumsintegrert kropp. Astra kombinerer perfekt den harde monteringen og den lette kroppen i et rent og stilig resultat. Den enkle sides aluminiumsarmen er ikke bare slitesterk, men lar også Astra flyte på midten av styret som gir det bredeste bjelkeområdet. Astra har en perfekt avskåret linje, bjelken vil ikke forårsake gjenskinn for folk på den andre siden av veien. Astra gir sykkelen et par blanke øyne som lyser veien.

Prosjektnavn : Astra Stylish Bike Lamp, Designernes navn : Chou-Hang, Yang, Kundens navn : LEXDESIGN.

Astra Stylish Bike Lamp Sykkelbelysning

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.