Designmagasin
Designmagasin
Sykkelbelysning

Safira Griplight

Sykkelbelysning SAFIRA er inspirert av intensjonen om å løse rotete tilbehør på styret for moderne syklister. Ved å integrere frontlykt og retningsindikator i grepsdesign oppnår du briljant målet. Ved å utnytte plassen til hule styret som batterikabin maksimerer du også kapasiteten på strøm. På grunn av kombinasjonen av grep, sykkellys, retningsindikator og styrbatterihytte, blir SAFIRA det mest kompakte og relevante kraftige sykkelbelysningssystemet.

Prosjektnavn : Safira Griplight, Designernes navn : Chou-Hang, Yang, Kundens navn : LEXDESIGN.

Safira Griplight Sykkelbelysning

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.