Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Luksuriøs Kunst

Animal Instinct

Bærbar Luksuriøs Kunst NYC-skulptør og kunstsmedlem Christopher Ross's bærbare luksuriøse kunstkolleksjon Animal Instinct er en serie dyreinspirerte, begrensede utgaver som er laget av kunstneren selv av antikt sterlingsølv, 24 karat gull og bohemsk glass. De skulpturelle beltene gir en unik, uskarp grense mellom kunst, smykker, haute couture og luksuriøs design, for unike, provoserende uttalelsesverk som bringer dyrekunstbegrepet til kroppen. De tidløse utsagnsartiklene er bemyndigende, iøynefallende og originale og er en utforskning av kvinnelig dyreinstinkt i skulpturell form.

Prosjektnavn : Animal Instinct, Designernes navn : Christopher Ross, Kundens navn : Christopher Ross, LLC.

Animal Instinct Bærbar Luksuriøs Kunst

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Dagens designteam

Verdens største designteam.

Noen ganger trenger du et veldig stort team av talentfulle designere for å komme med virkelig flotte design. Hver dag har vi et utpreget prisbelønnet innovativt og kreativt designteam. Utforsk og oppdag original og kreativ arkitektur, god design, mote, grafikkdesign og designstrategiprosjekter fra designteam over hele verden. La deg inspirere av de originale verkene fra stormesterdesignere.