Designmagasin
Designmagasin
Utviklende Møbler

dotdotdot.frame

Utviklende Møbler Hjemmene blir mindre, så de trenger lette møbler som er allsidige. Dotdotdot.Frame er det første mobile, tilpassbare møbelsystemet på markedet. Rammen er effektiv og kompakt, og kan festes på veggen eller støttes mot den for enkel plassering i hjemmet. Og dens tilpasningsevne kommer fra de 96 hullene og et utvidet utvalg av tilbehør for å feste dem inn. Bruk ett eller koble sammen flere systemer etter behov - det er en uendelig kombinasjon tilgjengelig.

Prosjektnavn : dotdotdot.frame, Designernes navn : Leonid Davydov, Kundens navn : dotdotdot.furniture.

dotdotdot.frame Utviklende Møbler

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.