Designmagasin
Designmagasin
Introduksjonsplass For Urmesse

Salon de TE

Introduksjonsplass For Urmesse En introduksjonsromsdesign på 1900m2 var påkrevd, før besøkende utforsket de 145 internasjonale klokkemerkene innen Salon de TE. For å fange besøksens fantasi om luksuriøs livsstil og romantikk ble en "Deluxe Train Journey" utviklet som hovedkonseptet. For å skape dramatisering ble mottakskonkurransen omgjort til et dagsstasjonstema sammen med interiørhallens kveldstogplattform med livlige størrelser på togvognsvinduer som gir ut historiefortelling. Til slutt åpner en multifunksjonell arena med en scene opp for de forskjellige merkede utstillingsvinduene.

Prosjektnavn : Salon de TE, Designernes navn : Hong Kong Trade Development Council, Kundens navn : Hong Kong Trade Development Council - Creative Department.

Salon de TE Introduksjonsplass For Urmesse

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.