Designmagasin
Designmagasin
Leketøy

Sofia

Leketøy Designet var inspirert av en slovenske trevogn for 1800-tallet fra dukker. Utfordringen som ble presentert for designere var å ta et leketøy som er hundre år gammelt, gi det formål igjen, gjøre det tiltalende, nyttig, interessant designmessig, annerledes og fremfor alt enkelt og elegant. Forfatterne designet en moderne bærbar barneseng til dukker. De kom med en organisk form, som illustrerer mykheten i forholdet mellom et barn og et babyleketøy. Den er i utgangspunktet laget av tre og tekstil. Den kan brukes til å sove, transportere og lagre dukker. Denne leken oppmuntrer til sosial lek.

Prosjektnavn : Sofia, Designernes navn : Klavdija Höfler and Matej Höfler, Kundens navn : kukuLila.

Sofia Leketøy

Denne flotte designen er en vinner av bronsedesignpris i konkurranse om arkitektur, bygning og struktur. Du bør absolutt se den brons prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative arkitektur-, bygnings- og strukturdesignverk.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.