Designmagasin
Designmagasin
Butikk

Munige

Butikk Fra utvendig og innvendig gjennom hele bygningen er full av betonglignende materiale, supplert med sort, hvitt og noen få trefarger, og skaper sammen en kul tone. Trapp i det sentrale av rommet blir ledende rolle, en rekke vinklede, brettede former er akkurat som en kjegle som støtter hele andre etasje, og går sammen med en utvidet plattform i første etasje. Plassen er som en helt del.

Prosjektnavn : Munige, Designernes navn : Jack Chen Ya Chang and Angela Chen Shu, Kundens navn : B.P.S design.

Munige Butikk

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.