Designmagasin
Designmagasin
Kjølt Ostevogn

Keza

Kjølt Ostevogn Patrick Sarran opprettet Keza ostevogn i 2008. Primært et verktøy, denne vognen må også begeistre diners nysgjerrighet. Dette oppnås ved hjelp av en stilisert lakkert trekonstruksjon montert på industrihjul. Når du åpner skodderen og satte inn de indre hyllene, avslører vogna et stort presentasjonsbord med modne oster. Ved hjelp av dette scenestøtten kan servitøren innta passende kroppsspråk.

Prosjektnavn : Keza, Designernes navn : Patrick Sarran, Kundens navn : QUISO SARL.

Keza Kjølt Ostevogn

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.