Designmagasin
Designmagasin
Avtakbare Bord

iLOK

Avtakbare Bord Patrick Sarran design gjenspeiler den berømte formelen laget av Louis Sullivan ”Form follow function”. I denne ånd har iLOK-tabellene blitt utformet for å prioritere letthet, styrke og modularitet. Dette er blitt mulig takket være trekomposittmaterialet fra bordplaten, den buede geometrien til bena og de strukturelle konsollene som er festet i det honningkledde hjertet. Ved å bruke et skrått kryss for basen, oppnås nyttig plass nedenfor. Til slutt dukker det opp fra tømmeret en varm estetikk som er verdsatt av fine spisesteder.

Prosjektnavn : iLOK , Designernes navn : Patrick Sarran, Kundens navn : QUISO SARL.

iLOK  Avtakbare Bord

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.